Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi; müzik, görsel sanatlar ve beden eğitimi zümrelerinin düzenlediği “Sanat Gecesi” etkinliği 5 Nisan  2018 tarihinde Gazi Üniversitesi Müzik Bölümü Konser Salonu’nda gerçekleşti. Geceye Görsel Sanatlar Öğretmeni Nazan Yavuzoğlu rehberliğinde bir eğitim yılı boyunca yapılan öğrenci çalışmalarının yer aldığı serginin açılışıyla başlandı. Okul Müdürümüz Sayın Dr. Şerife Demircioğlu resim sergisinin açılışını yaptı. Bütün idarecilerin, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşen sanat gecemizde, dersliklerimizde çekilen keyifli fotoğraflardan oluşan video sunumundan sonra Müzik Öğretmeni Ender Kayaçelik yönetiminde bireysel ve grup olarak canlı performans sergilendi. Öğrencilerimiz izleyenler tarafından büyük beğeni aldı. Fizy Müzik Yarışması’nda okulumuzu temsil eden okul orkestramız iki şarkıyla geceye katıldı. Dünya Pi Günü’nde birinci olan öğrencilerimizin çektiği kısa film izlendi. Beden Eğitimi Öğretmeni Arif Polat’ın hazırladığı Eller,(Çayda Çıra)Zeybek ve Anadolu’nun renklerinden oluşan halk oyunları izleyenleri büyüledi. Sanat Gecemiz,  Kurucu Temsilcimiz Sayın Abdullah Destebaşı’nın ve Okul Müdürümüz Sayın Dr. Şerife Demircioğlu’nun görev alan öğretmenlere çiçek vermesiyle sona erdi.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.