Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi olarak 12.sınıf öğrencilerini geleceğe uğurladığımız mezuniyet töreni 26 Mayıs Cuma günü okulumuz spor salonunda gerçekleşti.

İdareciler, veliler ve öğretmenlerin coşku dolu katılımıyla gerçekleşen törende, herkes duygulu anlar yaşadı.

Öğrencilerin girişinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan tören, okul müdürümüz Dr. Şerife Demircioğlu ve kurucu temsilcimiz Prof. Dr. Metin Dağdeviren’in dinleyenlere seslenmeleriyle devam etti. TÜBİTAK ve YGS’de dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Ardından derece öğrencileri açıklandı, okulu birincilikle bitiren öğrencilerimizin kütüğe plaket çakmaları ve mezunlar adına konuşma yapmalarıyla devam eden program, bayrak ve flama devir teslim töreni ile Gazililere gururlu anlar yaşattı. Zeybek oyununun peşinden gür bir sesle okunan Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata’ya cevabıyla belge dağıtımına geçildi.

Öğretmenlerimizin elinden diplomalarını alan öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak geleceğe merhaba dediler.

Yolunuz açık, şansınız bol olsun.