Anadolu Lisesi 10-11 IB ve Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencilerimizden 7 öğrencimiz Almanca öğretmenleri Sema Balcı ve Canan Yıldız Güda eşliğinde Almanya Büyükelçiliğini ziyarette bulundular.
Ziyaret sırasında Almanya’da tıp, mühendislik ve hukuk okumak isteyen öğrencilerimiz Elçinin eşi Marion Erdmann’a Almanya ile ilgili çeşitli sorular sorup, merak ettikleri konular hakkında bilgi sahibi oldular.
Ziyaret esnasında, öğrenciler kendileri için hazırlanan Almanya’nın meşhur pastasından “Käsekuchen”  yediler; Erdmann ile Almanca şarkılar söyleyip 10 IB sınıfından öğrencimiz Beliz Duru Özgökcen’in yan flüt eşliğinde çaldığı Sebastian Bach’ın parçasını dinlediler.
Erdmann’ın öğrenciler ve öğretmenlerimiz için hazırlamış olduğu hediyeleri kabul ettikten sonra elçilikte geçirilen kısa ve keyifli saatlerden sonra okula geri dönüldü.