21 Nisan 2017 tarihinde Atılım Üniversitesinde gerçekleştirilen  “Liselerarası 6. FAT CHEF Yemek Yapma Yarışması”na okulumuz Anadolu ve Fen Lisesi olmak üzere iki grup olarak katıldık. Yarışmada 11 IB sınıfından Aylin Elif  Gökçe, Öykü Naz Tez, Ulaş Demirhan, Fen Lisesi 11A sınıfından Umay Işınsu Küçük, Zeynep Gündüz, 11B sınıfından Onur Kemal Avara birbirinden lezzetli  yemek hazırladılar. Öğrencilerimiz bir saat içinde et ve patates zorunlu malzemelerini kullanarak yardımcı malzemelerle enfes tava yemeği çıkardılar. Hazırladıkları yiyecekleri servise hazırlayarak güzel bir şekilde jüri üyelerine tatmaları için sundular. Değişik stantlarda Gastronomi üzerine bilgilenen gençler sağlıklı besin maddelerini tattılar. Ünlü şeflerin jüri üyesi olarak yer aldığı yarışmada et ve et pişirme teknikleri ile ilgili bilgiler verildi. Katılım belgesi alan gençlerimiz keyifli bir gün geçirdiler.