25.05.2018 tarihinde Lisemiz spor salonunda idarecilerimizin ve velilerimizin yoğun katılımıyla mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik. Tören; öğrencilerimizin dört yıl biriktirdiği anılarından kesitler sunan bir slayt gösterisiyle başladı, Rektör Danışmanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Akif Öztürk, Kurucu Temsilcimiz Sayın Abdullah DESTEBAŞI ve Okul Müdürümüz Sayın Dr. Şerife DEMİRCİOĞLU’nun konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilerimiz açıklandı, öğrencilerin duygulu mezuniyet konuşmaları sonrası, flama ve bayrak devir teslim töreni gerçekleşti. Ardından öğretmenlerimiz, öğrencilere IB diplomalarını ve diplomalarını takdim etti, sonrasında onlarca öğrencimizin yurt içi ve yurt dışındaki birçok ulusal ve uluslararası yarışmadaki derecelerinin tek tek okunmasıyla ve sertifikalarının verilmesiyle törene devam edildi. Gençliğe Hitabe ve Gençliğin Ata’ya Cevabı Gazili gençler tarafından okundu ve son olarak püskül çevirme seremonisinin ardından tören son buldu.

Bütün mezun öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, öğrencilerimizin hayatta her zaman muvaffak olmalarını diliyoruz.