Öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini kazanmaları, toplumsal dayanışma ve iletişim kurmaları, öğrencilerin kültürel ve sosyal gelişiminin sağlanması açısından önemli bir yere sahip olan huzurevi ziyareti için Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizin düzenlediği “Bir İyilik Yap” yardım kermesinin ikinci ayağı gerçekleştirildi.

Yaşlılarla sohbet edebilmek, ihtiyaçlarına destek olmak ve onları bir an olsun mutlu edebilmek adına öğrencilerin hazırladıkları yiyecek ve içeceklerin bulunduğu kermeste öğrencilerin ve öğretmenlerin desteğiyle belirlenen hedefe ulaşıldı.

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin düzenlediği yardım kermesinin hedefe ulaşmasıyla beraber Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Keçiören Belediyesi Güçsüzler Yurdu’nda kalan yaşlılarımızın ihtiyaçları belirlenip bu huzurevlerine gidilerek öğrenciler tarafından yaşlılara teslim edildi.

Öğrencilerimiz ve huzurevlerindeki yaşlılarımız bu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu kampanyaya destek veren tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.